logo
ŽRTVE I.SVŽRTVE II.SVPOPISIZIC

/

Literatura

/

Monografije

Prehrana Slovencev v socializmu

Kako smo se približevali prehranskim

Avtor(ji):Marta Rendla
Soavtor(ji):Mojca Šorn (ur.)
Leto:2018
Založnik(i):Inštitut za novejšo zgodovino
Jezik(i):slovenščina
Vrst(e) gradiva:besedilo
Zbirk(e):Vpogledi ; 20
Avtorske pravice:
CC license

To delo avtorja Marta Rendla je ponujeno pod Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Deljenje pod enakimi pogoji 4.0 Mednarodna

Datoteke (1)
Ime:vpogledi_20-splet.pdf
Velikost:1.57MB
Format:application/pdf
Odpri
Prenesi
Metapodatki (12)
  • identifikatorhttps://hdl.handle.net/11686/43065
    • naslov
      • Prehrana Slovencev v socializmu
      • Kako smo se približevali prehranskim
    • ustvarjalec
      • Marta Rendla
    • soavtor
      • Mojca Šorn (ur.)
    • predmet
      • prehranske navade
      • socializem
      • prehrana
      • kalorična vrednost prehrane
      • kmetijska proizvodnja
      • proizvodnja hrane
    • založnik
      • Inštitut za novejšo zgodovino
    • zbirka
      • Vpogledi ; 20
    • datum
      • 2018
      • 01. 01. 2018
    • tip
      • besedilo
    • jezik
      • Slovenščina
    • jeDelOd
    • pravice
      • licenca: ccByNcSa