Viri
Arhivski viri
Muzealije
Tiskani viri
Ustni viri
Literatura
Izdaje virov
Monografije
Referenčne zbirke
Serijske publikacije
Šolska in visokošolska dela
Tipkopisi
Zbirke
Dogodki
Konference
Predavanja
Razstave
Podatki
Arhiv družboslovnih podatkov
CLARIN.SI
Raziskovalni podatki
SICI
Smrtne žrtve druge svetovne vojne
Zgodovinarski indeks citiranosti
DH
DARIAH-SI
Orodja
Dokumentacija
O SIstory
slv
eng
PUBLIKACIJE
ŽRTVE I.SV
ŽRTVE II.SV
POPISI
ZIC
/
Neobjavljeno
/
Umaknjene publikacije
13. Zgodovina je slastna. Kulturna zgodovina hrane (2). Drugi panel
13. History is delicious. Cultural history of food (2). Panel two.
Soavtor(ji):
Branko Šuštar (mod.)
Leto:
2014
Založnik(i):
Zveza zgodovinskih društev Slovenije, Ljubljana
,
Inštitut za novejšo zgodovino, Ljubljana
Jezik(i):
slovenščina
Vrst(e) gradiva:
storitev
,
interaktivni vir
Ključne besede:
zgodovina prehrane
,
history of food
Posamezni prispevki:
Dunja Dobaja,
Skrb legalne zdravstveno-socialne službe za prehrano mater in otrok v obdobju okupacije na območju Ljubljanske pokrajine, The concern of legal health and social services for nutrition of mothers and children in the period of occupation in the territory of the Province of Ljubljana
Zvonka Zupanič Slavec / Cita Zupanc / Janja Omejec,
Vzgoja in prehrambene navade razvitega sveta po 2. svetovni vojni ter posledične bolezni, Education and dietary habits of the developed world after the World War II and the consequent diseases
Zvonka Zupanič Slavec / Maša Glišovič / Marina Mršnik,
Žitarice skozi čas in bolezen celiakija, Cereals through time and celiac disease
Datoteke (1)
Metapodatki (9)
identifikator
https://hdl.handle.net/11686/30164
naslov
13. Zgodovina je slastna. Kulturna zgodovina hrane (2). Drugi panel
13. History is delicious. Cultural history of food (2). Panel two.
soavtor
Branko Šuštar (mod.)
predmet
zgodovina prehrane
history of food
založnik
Zveza zgodovinskih društev Slovenije
Inštitut za novejšo zgodovino
datum
2014
23. 10. 2014
tip
storitev
interaktivni vir
jezik
Slovenščina
imaDel
https://hdl.handle.net/11686/30356
https://hdl.handle.net/11686/30357
https://hdl.handle.net/11686/30358