Slovensko English Kazalo Pišite nam O SIstory Način citiranja
Išči tudi po celotnem besedilu Napredno iskanje Pomoč
 
29. maj 2016

Splošni pogoji uporabe portala Zgodovina Slovenije - SIstory

Obveščamo vas, da so splošni pogoji uporabe vsebin, ki so objavljene na spletnem portalu Zgodovina Slovenije - SIstory zaradi postopkov prenove portala v pripravi, zato so objavljeni začasni pogoji uporabe vsebin.

1. Splošno

Vsebina Splošnih pogojev o uporabi spletnega portala Zgodovina Slovenije – SIstory (v nadaljevanju portal SIstory) se nanaša na pogoje uporabe spletnih vsebin na spletni strani sistory.si ter predstavlja pravno veljaven in zavezujoč sporazum med ponudnikom ter uporabniki spletne strani sistory.si.

2. Avtorske in sorodne pravice

V času obnove portala SIstory so vse pravice na objavljenih vsebinah, ki so varovane z avtorsko in sorodnimi pravicami, pridržane, kar pomeni, da jih je brez predhodnega pisnega soglasja imetnika pravic prepovedano uporabljati in izkoriščati, kar velja tako za komercialne kot za nekomercialne namene uporabe, pri čemer pa te omejitve ne posegajo v dovoljene oblike uporabe avtorsko varovanih vsebin, kot jih določajo pravila veljavnega Zakona o avtorski in sorodnih pravicah. Omejitve prav tako ne veljajo za dela v javni domeni, na katerih so avtorske pravice že potekle.

4. Priprava splošnih pogojev

Po vzpostavitvi obnovljenega portala SIstory si bomo prizadevali, da bo večina vsebin na voljo pod pogoji ustrezne licence Creative Commons, kar bo uporabnikom omogočalo prostejšo uporabo in izkoriščanje avtorskih del, objavljenih na portalu Sistory.

Mnenja

Pomagajte nam oblikovati in izboljšati portal Zgodovina Slovenije − SIstory. Pišite nam
Copyright © 2011-2014 INZ, Zgodovina Slovenije — SIstory Izvedba: Invita Pravno obvestilo in varovanje osebnih podatkov Pišite nam Kazalo Pogoji uporabe